30 augustus 2021Na ruim 3 weken vakantie, maar ook hard werken om alles klaar te krijgen, gaat maandag Robbedoes weer open. De indeling is wat veranderd, de jongens en de meisjes zijn 'omgeruild' en de damesjurken hangen nu bij de paskamers. Zo heb ik meer ruimte om te kunnen schuiven met de collectie die steeds wisselt.

Alle najaarskleding is uitgezocht, wat een prachtige items hebben we weer mogen prijzen. En zoveel...de winkel hangt al weer vol! Heb je thuis nog een paar mooie items? Altijd welkom hoor, want voor mooie dingen maken we altijd plek! Maar graag dus heel selectief, thuis goed nakijken of het er echt ongedragen uitziet, want dat is de voorwaarde voor inbreng.
(Jongenskleding t/m maat152 heb ik op dit moment niet zoveel, dus zeer welkom!)

Ik ben blij met de schone, frisse en opgeruimde winkel en heb zin in het nieuwe seizoen.... hopelijk jullie ook! Ik zou zeggen kom kijken en ervaren!
Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino.

gr. Gerrianne

Om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van deze actie, heb ik een extra koopavond ingepland..........dinsdagavond 3 augustus 19.00-21.00 uur
sorry voor weer een mail, maar ik moet toch wel iedereen hier van op de hoogte brengen...
graag tot ziens op 1 van deze dagen!
gr. Gerrianne
 

EXTRA BERICHT ivm EXTRA ACTIE:

Alles voor de helft is een groot succes, maar omdat ik heb besloten dat ik niets wil bewaren van deze collectie mag nu alles weg voor 2,50 per stuk!
Kinderkleding (t/m mt.164) nu voor 1 euro en babykleding (die al sterk afgeprijsd was) mag nu weg voor 50 cent! 

Dus echt alles, merkkleding van 19,95, jassen van 17,50, broeken van 15 euro.....nu voor 2,50 per stuk!

Ook geldt dit op alle schoenen, dus dat wordt heel voordelig lopen de komende tijd.

Deze eenmalige actie is alleen geldig op maandag 2 en woensdag 4 augustus van 9.00-16.30 uur....dus zegt het  voort aan familie, kennissen, buren etc...
Daarna gaat echt alles uit de winkel..........

Ik heb veel 'big shoppers', maar heb je een grote tas, neem deze mee om lekker in te slaan!
gr Gerrianne
nieuwsbrief juli 2021
 

Hier weer een schrijven van mijn kant want Robbedoes heeft bijna vakantie…….en dat betekent SUPEROPRUIMING!! Afgelopen tijd al steeds acties gehad, maar nu gaan we echt stunten:

Op alles in de winkel 50% korting, ook op de al afgeprijsde artikelen.

De kinderkleding was al voor de helft van de prijs, maar daar gaat nu dus nog een keer de helft vanaf!!! …..dat wordt leuk inslaan! Kleding vanaf 50 cent!!

De mooie damescollectie mag nu weg voor spotprijzen (ook de duurdere merken).                    Broeken vanaf 2,50, jurken vanaf 3 euro, schoenen vanaf 3,50 etc……….ik zou zeggen kom gewoon zelf ff kijken of er nog wat leuks bij zit en help me met opruimen, zodat ik na de vakantie de mooie najaarscollectie weer in de winkel kwijt kan (en daar zitten toch leuke exemplaren bij!).

Komt allen en zegt het voort, want de actie geldt alleen op de volgende dagen:

maandag 26 juli, woensdag 28 juli, vrijdag 30 juli,

maandag 2 augustus, woensdag 4 augustus

Daarna gaat Robbedoes met vakantie en hopen we op maandag 30 augustus weer open te gaan met een winkel vol prachtige najaarskleding.

Het “Daggie Old Heino” waar ik in de vorige nieuwsbrief over schreef, kan helaas niet doorgaan, dus nu maar profiteren van deze zomeruitverkoop!

Inbreng najaar- en winterkleding mag weer volgens het regelement. Graag deze nog even doorlezen voordat je de kleding uitzoekt, want kleding moet er echt ‘als nieuw’ uitzien….dat is waar Robbedoes voor staat…al bijna 35 jaar lang! (hierover na de vakantie meer info….)

Een hele fijne zomer en graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino

Groeten GerrianneRobbedoes heeft zomervakantie van vrijdag 6 augustus t/m 27 augustus


Buitenrek vol met merkdameskleding voor heel weinig....laatste kans...kan niet retour!
Binnen (wordt) meeste kleding afgeprijsd...
...dus kom nog ff scoren!

Alle damesbroeken zijn nu sterk afgeprijsd!
Veel korte broeken nu 5 euro en merkbroeken tot -50%!


nieuwsbrief juni 2021

 

Omdat ik vaak de  vraag krijg of ik nog kleding kan gebruiken even deze nieuwsbrief…..zodat ik iedereen antwoord kan geven:

Voor mooie items maken we zeker nog plek, maar op dit moment wil ik geen zakken vol meer met zomeritems. De winkel hangt behoorlijk vol en ik heb ook nog een voorraad die ik weg moet werken….

Maar heb je nog een prachtig zomeritem die (bijna) ongedragen of nieuw is, dan is het zeker nog wel welkom hoor…..kleine beetjes zijn zo verwerkt, maar dus geen grote volle tassen/zakken meer.

Week 27 is Robbedoes gesloten (5, 7 en 9 juli), daarna mag er weer najaarskleding worden ingebracht!

In augustus zijn we week 32, 33 en 34 gesloten, maar misschien tussendoor nog een mini ‘daggie old heino’ op zaterdag 21 augustus?  ligt er aan hoe de corona-ontwikkelingen zijn en wat er nog georganiseerd gaat worden in ons mooie dorp………wordt dus vervolgd…..

Verder wil ik even melden dat ik weer erg blij ben met de gezellige klandizie in de winkel. Het is heerlijk dat men weer ongedwongen in en uit kan lopen, wat geniet ik hier van!

Ook blij om te merken dat Robbedoes zeer geliefd is bij velen, want tijdens de lockdown zakte me de moed wel ff in de schoenen……bah, wat was dat een nare tijd. Nu voelt het weer (bijna) als vanouds en geeft het me weer energie om door te gaan.

Bij deze iedereen ook bedankt voor de inbreng en verkoop van de kleding, want zonder jullie zou Robbedoes niet al bijna 35 jaar bestaan!!  In oktober hoop ik dit samen met jullie te kunnen vieren!

De komende weken zal ik veel kleding afprijzen en er misschien een actie in gooien, hou hiervoor de website of facebook in de gaten, want ik stuur hier dan geen mails over (om jullie niet te overspoelen met tekst…)

Daarom stop ik nu ook maar….

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino

Groetjes Gerrianne

 

nieuwsflits april 2021
We mogen weer zonder afspraak shoppen! Wat heerlijk! Bij Robbedoes mogen er max. 4 in de winkel, maar is het even te vol, dan kunt u zich buiten onder de luifel ook vermaken!
Afbeelding  
Daar staan rekken met leuke koopjes, waaronder nu ook een rek met exclusieve merkkleding voor max. 10 euro!!
weg=weg, dus sla je slag!  

Wees welkom om weer gezellig spontaan bij Robbedoes binnen te lopen en vrijblijvend te neuzen tussen al die prachtige kleding die er hangt. 

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

openingstijden:
maandag, woensdag en vrijdag 9.00-16.30 uur
1e zaterdag vd maand 10.00-15.30 uur  (a.s. zaterdag is het 1 mei!!)


 


  nieuwsbrief februari/maart 2021

Hé hé …eindelijk mogen klanten weer de drempel over!

Vanaf 3 maart mag je met max. 2 personen tegelijk naar binnen bij Robbedoes om weer gezellig te neuzen, te struinen, te rommelen, te passen en te shoppen!

De eerste mensen hebben al een tijdstip gereserveerd, dus wees er op tijd bij om de nieuwe voorjaarscollectie te kunnen aanschouwen…….en te profiteren van de vele opruiming die er is ontstaan tijdens de lockdown.

Bel of app naar 06-12529505 dan plan ik een half uur of langer voor je in om (op openingsdagen ma, wo + vr) te komen shoppen.

6 maart is de 1e zaterdag van de maand, dus dan ben je ook van harte welkom.

Ik zie je op de app of hoor je aan de telefoon en daarna graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino.

Groeten Gerrianne

 

nieuwsbrief februari 2021


Ik schreef nog hoopvol in de laatste nieuwsbrief:  ‘het zou fijn zijn als ik de opruimingsrekken na 9 februari onder de luifel kan zetten’…maar helaas……ze staan nog steeds in de winkel (te verstoffen!)

Wel is er wat verkocht via app-contact en bezorging, en daardoor een paar heel erg blije en tevreden klanten, maar dat is toch niet de manier waarop we het willen?!

Vorige week wel een paar topdagen gehad! ‘Koning Winter’ heeft me weer positieve energie gegeven, want ik ben door mijn voorraad skibroeken en snowboots heen!! Dit gaf mij weer een beetje moed en het klantencontact bij de deur was ook weer heel fijn om te ervaren.

Gelukkig mogen we dit deurcontact nu ‘legaal’ doen, maar blij met dit 'click & collect' systeem ben ik echt niet! Trouwens belachelijk dat daar weer zo’n engelse term voor moet worden gebruikt….

Bij ons in de winkel moet je gewoon kunnen ervaren, dus kunnen kijken, voelen en passen…. En funshoppen (vind ik trouwens wel een leuke engelse term!), dat is bij Robbedoes ook zo heerlijk…..gewoon rondstruinen en ‘rommelen’ in de winkel, zoals veel klanten dat noemen..

Maar helaas….zover is het nog niet…..we blijven hopen………

Tot die tijd moeten we het doen met wat we mogen:
Heb je belangstelling voor iets (ik post af en toe wat op facebook/marktplaats) of ben je op zoek naar iets, bel of app mij dan op 06-12529505.
Afhalen bij de deur is dan op afspraak mogelijk en met pin betalen ook.

Om er weer een beetje structuur in te krijgen, ben ik tijdens openingsdagen op vaste tijden in de winkel aanwezig:
Maandag:   11.00 – 14.00 uur
Woensdag: 11.00- 14.00 uur
Vrijdag:      11.00 – 14.00 uur


Dus als je kleding wilt inbrengen, weet je dat ik er dan sowieso ben om het aan te nemen. (Wel na app/telefonisch-contact, want dat is verplicht)

We blijven moed houden en hopen in maart toch echt weer open te mogen!  Dus voorjaar en zomerkleding is weer van harte welkom. Ik heb het regelement ‘herzien’ dus graag deze eerst even doornemen (zie website) voordat je uitzoekt en inbrengt.

Graag tot ziens aan de deur…of nog beter….in maart in de winkel!!!!

Blijf gezond en denk aan elkaar……

Groet Gerrianne  (06-12529505)

Nieuwsbrief januari 2021

Allereerst wens ik iedereen een gezond en fijn 2021 toe.

Wat zijn we 2020 ‘raar’ geëindigd en wat gaan we weer ‘onthand’ het nieuwe jaar in.  Maar, het is niet anders…..we kunnen alleen maar hopen op betere tijden.

De lockdown wordt helaas verlengd dus gezellig ‘funshoppen’ zit er voorlopig nog steeds niet in. Jullie mogen me altijd bellen/appen als je iets nodig hebt. Ik kan dan foto’s of een filmpje maken van de artikelen en dit stuur ik je dan toe. Als het je wat lijkt dan kan ik de kleding bij je thuis brengen en kun je het vrijblijvend passen. In overleg bezorg ik het of haal je het zelf bij de winkel op. (Best leuk om een hele grote tas met kleding thuis te krijgen en lekker te kunnen passen op je gemak!)

Ik ben nu bezig om alles te ordenen in de winkel. Heb nog veel wintercollectie, maar maak nu wel plaats voor het voorjaar. Dus ben weer blij als jullie weer prachtige items hebben om in te brengen. Inbrengen van voorjaars- en zomerkleding kan op afspraak bij de winkel, maar ik kan het ook bij je thuis ophalen (alles kan in overleg)

Op de volgende data ben ik sowieso in de winkel bezig en kun je het voor de deur neerzetten

Donderdag 14 jan. 10.00 – 12.00, Vrijdag 15 jan. 10.00 – 12.00 uur, Maandag 18 jan. 10.00- 12.00 uur

Ben zeker nog wel vaker in de winkel, dus neem even contact op, dan maken we een afspraak.

De tas/doos met inbreng graag duidelijk voorzien van :

  • Naam
  • Adres
  • Evt. mobiele tel.nr (handig voor appcontact)
  • Bankrekeningnummer, als je de uitbetaling van de vorige inbreng graag wilt ontvangen. Dan maak ik dit via de bank over.

Van de inbrenger verwacht ik dat ze het regelement hebben gelezen en nageleefd.
 Let op! Voor de komende periode een paar extra/aangepaste regels:

  • Alleen voorjaar en zomerkleding, dus geen winter meer!
  • Babykleding mt. 50/56/62/68: alleen nieuwe kleding.
  • Evt. herenkleding (voor de grote jongens) moet merk of nieuw zijn.
  • Geen skikleding, snowboots en schaatsen
  • Carnavalskleding alleen voor kinderen, dit moeten pakken zijn,  geen losse accessoires.
  • Sportkleding ook alleen voor kinderen.

Ik hoop dat dit zo duidelijk is, bij vragen mag je me altijd bellen/ appen of mailen.

De opruimingsrekken heb ik al klaar…………leuke items voor 3, 5 of 7,50 per stuk……….Winterjassen voor maar 10 of 20 euro…merkkleding voor 10 euro…..Ikk hoop dat ik deze na 9 februari onder de luifel kan zetten voor jullie. Het zou weer zo fijn zijn!  Tot die tijd probeer ik af en toe ook wat te plaatsen op facebook en marktplaats, dus hou dit ook in de gaten. En zie je wat leuks voorbij komen, schroom niet om contact op te nemen…..ik heb alle tijd!

Blijf gezond en hopelijk snel weer tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

Gr. Gerrianne  (06-12529505)


november 2020
 

Black Friday komt er weer aan…….maar zoals de vorige edities kan het echt niet dit jaar!                                                                                                                     Jammer, het was zo’n leuke happening in Heino met alle ondernemers…...
 

Maar omdat Robbedoes toch graag ruimte in de winkel wil maken en haar klanten wil laten profiteren van hele goedkope, (merk)kleding…….       is er een alternatieve actie:

een hele week maar liefst 30% korting op alles!!  (ook op afgeprijsde artikelen!)  

Op maandag 23, woensdag 25 en vrijdag 27 november bent u tijdens openingsuren van harte welkom, maar we hanteren wel strikt de coronaregels…..(max. 10 personen in de winkel met gebruik van winkelmandje)

Zo verspreiden we de drukte en is het voor een ieder mogelijk om te kunnen profiteren van de actie…….is het in de winkel te druk, dan kunt u buiten onder de luifel alvast ‘shoppen’, want ik zorg er voor dat daar ook rekken met superkoopjes staan. 
 
Wilt u liever ‘prive-shoppen’ (of zeker zijn van een plekje in de winkel), dan is dit ook mogelijk op de volgende dagen                                                             
dinsdag 24 november tussen 11.00 en 20.00     
zaterdag 28 november tussen 10.00  en16.00 uur                                                                                                       
Dan graag even een telefoontje om een tijdstip te reserveren en  door te geven met hoeveel personen u komt, dan kan ik dit inplannen.

Ik hoop op een gezellige actieweek en goede verkoop zodat ik de winkel weer kan aanvullen met alle moois wat er nog binnen komt…………..

Gr. Gerrianne  (tel.nr. 06-12529505)
 
oktober 2020 

Het is herfstvakantie, dus de skikleding is weer uit het magazijn gehaald. Het rek is goed gevuld en we hebben er 'fijne' prijsjes aan gehangen...de meeste kinderskibroeken voor 5 of 7,50 euro! 
Inbreng skikleding mag nog wel, maar moet er echt ongedragen uitzien en actueel zijn!

A.s. week is het herfstvakantie dus is een bezoek aan Robbedoes misschien wel een leuk uitje!
De winkel hangt vol met prachtige kleding in alle maten, dus altijd de moeite om even te komen kijken. De inbreng is erg veel, maar er zitten prachtige items bij van hoge kwaliteit:
mooie merken, erg actueel en vaak ongedragen....dus erg fijn als je dan voor een aardig prijsje een prachtige outfit scoort! (Waarom duur doen als het duurzaam kan!)

Vindt u het in deze coronatijd niet prettig om te winkelen, dan mag u me altijd even mailen/bellen om een afspraak buiten openingsuren te maken. Dan kunt u alleen of met een klein groepje in alle rust de winkel door.

Het magazijn zit momenteel bomvol, ik doe erg mijn best om alles te verwerken en in de winkel te hangen.
Heeft u nog prachtige items, dan mogen deze nog wel worden ingebracht, maar graag wel heel netjes en selectief om het voor mij een beetje werkbaar te houden. Bedankt alvast!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino.

groeten Gerrianne
 
HELP!

Het jurkenrek hangt bomvol….ik wilde vandaag gaan ordenen, maar was te druk met alle mooie inbreng die ik moest uitzoeken!

Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!! Ik vraag gewoon mijn klanten om mij te helpen, daarom een ludieke actie:

vrijdag en zaterdag 30% korting op alle damesjurken vanaf maat xs.

Maakt dus niet uit van welk merk de jurk is of welke (goedkope) prijs er op staat…..deze actie is alleen geldig op 2 en 3 oktober!

Kom je helpen opruimen? Dan graag tot ziens a.s. vrijdag of zaterdag aan de Schoolstraat 4 in Heino!

Inbreng mag nog steeds, maar graag heel selectief en strikt volgens het regelement, want we hebben heeeeel veel!!!                               

Gr. Gerrianne


 


augustus 2020

Helaas, dit jaar geen pompdagen maar wel een pomdagenactie!
3 dagen lang superkoopjes op de buitenrekken (kinderkleding binnen).
We hadden al flinke opruiming maar dit is echt de laatste ronde met 'weggeefprijzen'.
Rekken zijn aangevuld met kleding uit het magazijn, waar kleding uit alle seizoenen bij zit, dus zeker de moeite waard om even te komen kijken. Zomerschoenen nu 2,50 of 5 euro.....goedkoper en leuker kunnen we het echt niet maken!
Dus graag tot ziens op maandag 17, woensdag 19 en vrijdag 21 augustus 

 

 

 

 

Vakantie voorbij.....opening met superkoopjes en nieuwe items

Afbeelding
Op zaterdag 1 augustus opent Robbedoes weer de deuren na bijna 3 weken vakantie. De winkel is opgefrist door een likje verf en er hangen nieuwe items in de rekken. Dit is al najaar/winterkleding maar er zitten ook prachtige items bij die in deze zomertijd nog goed draagbaar zijn.
De zomerse kleding en collectie die er uit mag is zeer sterk afgeprijsd en staat onder de luifel, zodat iedereen ruimte genoeg heeft om te kunnen 'neuzen' tussen deze superkoopjes. (tja, we moeten nog steeds 1,5 meter afstand houden!)
Zomerschoenen staan binnen op het rek en zijn ook sterk afgeprijsd. 
De opruiming van de kinderen hangt gewoon binnen tussen de collectie. Veel is nu afgeprijsd voor 1 of 2 euro. Maar ik zou zeggen, kom gewoon gezellig naar de Schoolstraat 4 om het zelf te bekijken.....
 
Najaars- en winterkleding mag worden ingebracht volgens het regelement, dus lees deze nog even goed door, voordat u de kleding sorteert. (zie website)

Graag weer tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,

groeten GerrianneOver een paar dagen heeft Robbedoes vakantie van 13 t/m 31 juli

Traditiegetrouw gaan we weer stunten voor de zomersluiting:                                                                    50% korting op alles in de winkel
De 50% korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, dus dat is echt leuk inslaan, want er waren al zoveel koopjes!
Goedkoper en leuker kunnen we het niet maken!

Na de vakantie gelden weer de ‘normale’ prijzen, dus profiteer van deze superaanbieding op 6, 8 en 10 juli.

Door deze actie hoop ik dat er ruimte komt, want het magazijn hangt vol met ‘nieuwe’ collectie die staat te popelen om in de winkel te komen!

Vanaf zaterdag 1 augustus is de winkel weer open en hopelijk weer aangevuld met prachtige items.

Kleding voor najaar/winter mag weer worden ingebracht.     
Dit kan dus aankomende week nog en anders natuurlijk na de vakantie.

Ik wens je een fijne en gezonde zomer toe!

Groeten Gerrianne
JUBILEUM

1 juni 2010, ik weet het nog goed………de dag dat ik eigenaresse werd van Robbedoes. Die dag ging ik mee op schoolreisje met mijn oudste zoon, dus deed Annelies de winkel. In Amsterdam op het terras kreeg ik een sms-bericht van haar met mijn eerste dagomzet! Heel bijzonder voor een kersverse zelfstandig ondernemer!

Vandaag 1 juni 2020, veel herinneringen aan 10 jaar geleden. Ik weet nog goed dat Annelies me vertelde dat ze ongeneeslijk ziek was en aan mij vroeg of ik haar winkel wilde overnemen……..wat een heftige periode. Het was ook het jaar dat mijn vader overleed, maar wat was hij trots dat ik deze stap durfde te nemen…….

De eerste jaren waren (achteraf gezien) best pittig. Ik had nog mijn baan in de zorg en een gezin met 3 kinderen………maar het is allemaal gelukt! Door vallen en opstaan ben ik ‘wijzer’ geworden en ik kan zeggen dat ik door alle ervaringen en veranderingen nu mijn balans wel heb gevonden.

Ik heb het erg naar mijn zin in mijn eigen winkel en vind het heerlijk dat ik telkens mensen blij kan maken met prachtige, betaalbare kleding of met een leuke opbrengst van de verkoop van hun eigen kleding. Het sociale aspect aan Robbedoes is iets wat ik heel erg waardeer………

Ik hoop nog vele jaren zo door te mogen gaan en dat ik volgend jaar in oktober het 35 jarig-bestaan van de winkel mag  vieren……..

Deze week dus feest in de winkel en daarom wat leuke acties:

a.s. zaterdag is het de 1e vd maand, dus ook geopend!

Hopelijk tot ziens deze week aan de Schoolstraat 4 in Heino!

gr. Gerrianne

om alvast te noteren: Robbedoes heeft zomervakantie van 13 t/m 31 juli22 april 2020

Goed nieuws in deze bizarre tijd:

voorlopig is Robbedoes elke zaterdag geopend en is er mogelijkheid tot 'personal shopping'.

Omdat mijjn dochter Elles momenteel haar zaterdagbaan in de horeca moet missen, gaat ze deze uren nuttig besteden bij Robbedoes. Dit gaat a.s. zaterdag al in en duurt totdat ze haar horecabaan weer kan vervullen..... Dus elke zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur bent u van harte welkom in de winkel waar Elles met veel plezier voor u klaar zal staan!

Vindt u het niet prettig om in deze tijd te winkelen, dan is er ook mogelijkheid om buiten openingstijden te komen. Dan kunt u individueel of met uw gezin rustig de winkel door om de collectie te bekijken en evt. rustig te kunnen passen. Dit kan op dinsdag, donderdag of op een avond. In overleg plannen we dan een tijdstip, hierover mag u me mailen of bellen (06-12529505). Ook voor het inbrengen van kleding mag u hier gebruik van maken.

Groeten Gerrianne

UITSLAG ETALAGESPEL:

Er zaten 52 eieren in de vaas. Niemand had dit aantal geraden, maar met 49 zaten Jennie v.d. Veen en Truus Heino er het dichtst bij. Daarom ontvangen zij beide een waardebon van 10 euro met wat lekkers. 
Filmpje v.d. telling staat op Facebook.
 
Afbeelding

Omdat we 2e paasdag gesloten zijn, gaat de winkel dinsdagmiddag 14 april extra open. Van 12.00 - 16.30 uur bent u van harte welkom om te komen shoppen of kleding in te brengen (zie info vorige nieuwsbrief)
 
Afbeelding  
Ik breng u bij deze nog graag het etalagespel onder uw aandacht. Via social media heb ik hier al veel reacties op gehad. Wilt u ook nog een gokje wagen? Raad hoeveel eieren er in deze vaas zitten en geef dit voor dinsdagmiddag 16.00 uur door via mail of messenger. 
Na 16.00 uur ga ik de eieren tellen en maak ik via Facebook en website de winnaar bekend.
Deze ontvangt een waardebon en wat lekkers.
Succes!

sorry voor de vage foto, op facebook is ie wat beter te zien!
 

Nieuwsbrief april 2020

Even ’n schrijven van mijn kant om het een en ander te melden.

De winkel is en blijft nog steeds open (zolang ik gezond blijf natuurlijk), dus wees welkom als je zin hebt om er even uit te gaan in deze ‘bizarre’ tijd.

In de winkel kun je 1,5 meter afstand houden en zijn er maatregelen conform de eisen van de RIVM.

Inbreng:                                                                                                    
Omdat de winkel al erg vol hangt met prachtige voorjaarskleding vraag ik u op dit moment heel selectief in te brengen. Bij de inbreng zie ik soms stapels kleding die zo uit de kledingkast zijn gehaald en in een zak gestopt, maar dit is niet de bedoeling. Elk kledingstuk moet nagekeken worden of het er ongedragen uitziet en actueel is. Dus het moet hier zo op een hangertje kunnen glijden J….om zo maar te zeggen….dat betekent voor mij ‘zo goed als nieuw’.

a.s. zaterdag is het weer de 1e v.d. maand dus zijn we geopend van 10 tot 15.30. Als het mooi weer is, zal ik wat meer rekken buiten zetten, misschien voor u wel net zo prettig winkelen.

Ik hoop van harte dat de gezondheidstoestand in Nederland beter wordt en er eind april weer wat vooruitgang komt….

In juni ben ik 10 jaar eigenaresse van Robbedoes, dus hopelijk kom ik deze crisis te boven en kunnen we mijn 10-jarig ondernemerschap dan wel een beetje vieren.

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino.

Gr. Gerrianne

  

februari 2020

'verschrikkelijke' dolle prijzen bij Robbedoes

op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari (extra open!) gaan we echt opruimen!
...de laatste opruiming mag dan
voor een 'verschrikkelijke' lage prijs de deur uit:
 
                             kinderkleding 1 euro       kinderjassen 2,50      damesjassen 5 euro            herenkleding 2,50                                    damesbovenkleding 1 / 2,50 / 5  euro           schoenen/laarzen 5 of 10 euro!

Op alles skibroeken en snowboots geven we 50 % korting!

Dus kom langs en sla u slag....dit kan alleen op deze 2 dagen.
Daarna gaat alles weg en hebben we weer ruimte voor meer voorjaarskleding...... 

Inbreng mag dus weer! Heeft u thuis nog prachtige kleding die er ongedragen uitziet.....altijd welkom!
(zie regelement voor de voorwaarden)

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino.

gr. Gerrianne

 

koopzondag 15 december
geopend van 13.00 – 17.00

alleen op deze dag

30% KORTING

OP ALLES IN DE WINKEL!
korting geldt dus ook op afgeprijsde artikelen en ski-kleding!

koffie + wat lekkers staat voor u klaar aan de Schoolstraat 4 in Heino!

BLACK FRIDAY bij ROBBEDOES

Ja, het is weer zover:
Black Friday is aanstaande!

Vorig jaar groot succes, dit jaar gaan we nog grootser uitpakken:

Kleding, schoenen en tassen buiten voor 1 euro en
kinderkleding 50 cent!
In het magazijn staan de rekken en
dozen al (bijna) klaar...er wordt nog hard gewerkt!
Binnen geldt op alles 50% korting, bij aankoop van min. 3
artikelen.
Korting geldt ook op (met rood) afgeprijsde artikelen.

Black Friday 29 november, zijn we de hele dag aanwezig, dus alle tijd
om te komen profiteren! Vanaf 9.00 uur bent u welkom.......

Om alvast in de stemming te komen geven we
maandag en woensdag 30% korting op alle jassen en blazers!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

gr. Gerrianne


OKTOBER 2019 

HERFSTACTIE BIJ ROBBEDOES       

Omdat een vakantieweek ideaal is om de garderobe aan te vullen,                                                      
hebben wij deze herfstvakantie een leuke actie:

TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE KRIJGT U                           
                                              15 % KORTING                                                                      
OP AL UW AANKOPEN BIJ ROBBEDOES

                       Het rek met ski-kleding zal ook weer buiten onder de luifel staan                                                                          
en daar is dus ook 15% korting op!

 Ook op afgeprijsde artikelen geldt de korting, dus dat wordt leuk inslaan!

Let op: alleen geldig op 21, 23 en 25 oktober!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

 

 
 
September is weer begonnen en het 'gewone' leven begint weer vorm te krijgen. De pompdagen ligt weer achter ons en zo langzamerhand komt de winkel weer in herftssferen...... Elke dag ruim ik weer wat op en vul ik weer najaar bij, dus over een tijdje is de zomer echt verleden tijd! De pompdagen waren drukke, maar gezellige dagen. Heel veel positieve reacties kregen we op de modeshow....voor wie er niet bij was: hieronder de setjes die we geshowt hebben.
Zaterdag is het weer de 1e vd maand, dus is Robbedoes geopend van 10.00-15.00 uur.          Altijd leuk voor degene die door de week niet kunnen. Leuke koopjes scoren gaat ook steeds door; ik heb zojuist het buitenrek weer gevuld met jurken, broeken en jassen die voor een 'prikkie' weg mogen omdat het binnen al weer te vol wordt!!
Ja, de inbreng komt nu lekker op gang....dus werk aan de winkel!  Maar voor u zeker leuk om dan regelmatig te komen kijken want elke dag hangt er weer wat nieuws in de winkel.
Inbreng mag dus zeker, maar graag heel selectief en netjes.......het moet echt eigentijds zijn en er ongedragen uitzien, dan komt het in de winkel. Lees voor de zekerheid het regelement nog even door voordat u kleding komt inbrengen.

Heeft u vragen/opmerkingen dan hoor ik ze graag, dit mag ook per mail naar [email protected]nl

graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,

groeten Gerrianne
Nieuwsbrief augustus 2019

Hallo allemaal,

                          De vakantiesluiting is ten einde…a.s. maandag (12-8) gaan we weer open! En hoe!                                                        Najaarskleding hangt weer in de winkel en omdat we zoveel hebben is veel kleding in de winkel sterk afgeprijsd!                Buiten staan koopjesrekken met dameskleding  voor 2,50 per stuk. Veel kinderkleding nu voor 1 of 2 euro per stuk!                Dat is nog eens leuk beginnen……..

De Heinose Pompdagen komen er weer aan en dat betekent dat we extra open zijn!

Op donderdag 22 augustus zijn we tijdens de Donderse markt extra open van 11.00-17.00 uur. Van 14.00- 15.00 doen we   mee met de modeshow, die dit jaar bij de Baron/Buuffie’s plaatsvind. Samen met collega’s Hip&Zo, TerStal en MaatjeMeer showen we onze najaarscollectie, die uiteraard daarna te koop is in de winkel!

Op zaterdag 24 augustus, tijdens Daggie Old Heino, zijn we geopend van 9.00 tot ongeveer 15.30 uur. Dan zullen er buiten weer superkoopjes te vinden zijn………

Inbreng van najaars- en winterkleding mag weer, maar graag nog even het regelement doorlezen voordat u inbrengt. Als u selectief en netjes inbrengt, scheelt dat mij heel veel uitzoekwerk, waardoor kleding eerder in de winkel kan komen.     Bedankt alvast!

Mededeling: op vrijdag 30 augustus is Robbedoes s’middags gesloten ivm een korte vakantie…..ja, weer bijkomen van de pompdagen!!

Hoop ik u allen weer te mogen begroeten aan de Schoolstraat 4 in Heino!

Gr. Gerrianne

Nieuwsbrief augustus 2019

 

 

 

 


juli 2019

De gigasupersale gaat beginnen!!!

 

‘traditiegetrouw’ gaan we weer ‘stunten’ voor de zomersluiting.

Dit jaar beginnen we eerder, omdat de zaterdagopening er dan ook invalt. Vanaf vrijdag 5-7 geldt op alles in de winkel maar liefst

50 % korting!

Dit geldt echt op alles!!! Dus ook op de al afgeprijsde artikelen. Leuker kunnen we het niet maken!

T/m vrijdag 19 juli kunt u profiteren van deze geweldige actie!   Daarna gaan we 3 weken op vakantie, op maandag 12 augustus gaan we weer open.

Najaarskleding mag worden ingebracht, dit hangt na de vakantie weer in de winkel.

Ik wens u een hele fijne zomerperiode toe!

Gr. Gerrianne

 
wijziging opening ivm Pinksteren


a.s. maandag, 2e Pinksterdag, is Robbedoes gesloten.
Om dit te compenseren gaan we de volgende dag,


dinsdag 11 juni open van 10.00-15.00 uur.

Zeker ook fijn voor de klanten die deze dag erg missen als verkoopdag, dus graag tot ziens a.s. dinsdag vanaf 10 uur!
En heb je nog prachtige zomerkleding om in te brengen? neem het gerust mee.........
....naar de Schoolstraat 4 in Heino!
gr. Gerrianne

om alvast te noteren:
Robbedoes is in de zomer gesloten van 22 juli t/m 9 augustus. Najaars/winterkleding mag vanaf juli weer worden ingebracht.

 

 

 nieuwsbrief juni
 

ZOMER BIJ ROBBEDOES

Junimaand......zomermaand........
Als we de weerberichten mogen geloven gaat dit helemaal kloppen! Wat fijn dat Robbedoes al voorbereid is, want de winkel hangt vol met prachtige, betaalbare zomerkleding!
Komt het helemaal goed uit dat we dit hemelvaartsweekend open zijn (1e zaterdag van de maand!)  Dus een ieder die vrij is, kan vrijdag en zaterdag gezellig komen snuffelen in de winkel!

Zomerkleding inbrengen mag ook nog steeds, want voor mooie items maken we graag plaats! Maar alleen heel selectief; kleding moet er echt ongedragen uitzien! Kijk voordat je inbrengt nog even op het regelement, dit voorkomt onnodig werk! Bedankt!

Let op! het kan zijn dat u zich in het verleden hebt afgemeld voor het ontvangen van deze nieuwsbrief, maar deze nu wel hebt ontvangen. Dit komt omdat ik ben overgestapt naar een andere werkvorm. Mijn excuses voor dit ongemak, maar u kunt zich gewoon weer afmelden onderaan deze nieuwsbrief als u dit wenst.

Eind juli gaat Robbedoes 3 weken met vakantie, maar de exacte sluitingsdagen vermeld ik in de volgende nieuwsbrief..........

Fijn weekend allemaal en graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,
groeten Gerrianne

 

 

  

Robbedoes in de meivakantie geopend
met leuke koopjes!


De winkel is weer geordend en aangevuld....en omdat er nog meer kleding bij gaat komen, nu al flink aan het afprijzen! Veel artikelen nu voor de helft van de (opruiming)prijs of zelfs nog minder!
Onder de luifel 3 rekken (zie foto's) met dames, meiden en jongens/mannenkleding nu vanaf 1 euro tot een max. van 5 euro!

De opruiming blijft de hele meivakantie geldig, dus t/m zaterdag 4 mei, want dan zijn we ook geopend!

Inbreng mag nog steeds, voor prachtige items maken we altijd plaats! Maar wel heel selectief en alleen kleding die er ongedragen uitziet!

De winkel hangt vol met leuke zomerse jurken, tops, blouses, broeken en schoenen, kom gerust vrijblijvend  even kijken en evt. passen.... altijd leuk!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino
(op maandag, woensdag, vrijdag of 1e zaterdag v.d. maand)

groeten Gerrianne


 

Nieuwsbrief april 2019

Tijd voor een nieuwsbrief om even te helpen herinneren dat we a.s. zaterdag 6 april weer open zijn van 10.00-15.00 uur!

En om er een feestje van te maken, gooien we er een leuke actie in:

20% korting op alle damesjurken!

Deze korting geldt vrijdag (5-4)  en zaterdag (6-4) op alle damesjurken vanaf maat XS, zelfs op de al afgeprijsde jurken!

De winkel hangt al weer lekker vol met prachtige voorjaars- en zomerkleding, maar inbreng mag nog steeds hoor……Zolang het er maar als nieuw/ongedragen uitziet en actueel is.

Maar wat dat betreft: alles kan dit voorjaar…bloem, streep, wijd, strak, lange jurk, korte rok, felle kleur, pasteltint…….

Er zijn al weer vele prachtige items gekocht door tevreden klanten.

Ik zeg altijd: ‘gewoon ff passen en als je je er fijn in voelt moet je het lekker gaan dragen!’  Maar stel jezelf wel altijd de vraag:  “ga ik dit echt aan trekken?”…en is het antwoord daarop twijfelachtig, denk er dan nog even goed over na, want voor kastvulling moet je het niet gaan kopen.

Maar het is zeker leuk als je voor een klein bedrag een keer wat anders kunt dragen, een mooie manier om je collectie af te wisselen. En dat veel vrouwen dat doen, merk ik aan de geweldige prachtige inbreng. Veel kleding die hier hangt zie je ook nog in de reguliere winkels, maar dan voor een heel andere prijs natuurlijk! Dus altijd de moeite waard om even binnen te komen neuzen en  vrijblijvend kleding te passen!

Op 2e paasdag (22-4) zijn we gesloten, maar verder zijn we in de meivakantie gewoon geopend. Op zaterdag 4 mei ook geopend van 10.00 – 15.00 want dan is het ook al weer de 1e  zaterdag van de maand.  De tijd vliegt……………….

O ja, er staat een  collectebus van de ‘Strijd van Salland’ op de toonbank, uw vrije gift is van harte welkom voor het onderzoek naar hersentumoren.                     Ook zijn er weer leuke gehaakte artikelen van Marion van Essen te koop! Koopt u deze dagen een gehaakt artikel, dan doneert Robbedoes 20% van het aankoopbedrag in de bus! Zo dragen wij ook een steentje bij aan dit goede doel!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,

Groeten Gerrianne
22-2-2019
 

Vrijdag (22-2) is het precies 6 jaar geleden dat we een 'feestelijke opening' hadden aan de Schoolstraat............


Onder het motto:
'vier als er wat te vieren valt' 

 

krijgt u vrijdag, bij aankoop
vanaf 36 euro (=6x6),
een carnavalsoutfit naar keuze van Robbedoes kado!!
(max. bedrag 10 euro)

 

Dat is nog eens feestelijk inkopen doen!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

gr. Gerrianne


Na jaren aan de Canadastraat openen we op 22-2-2013 de deur aan de Schoolstraat

Een bijzonder moment.....aan Ton Kloppenberg de eer om de opening te verrichten. DRIE DOLLE DAGEN!!

 

WOENSDAG 13 februari

DONDERDAG 14 februari

VRIJDAG 15 februari

 

SUPERSALE BIJ ROBBEDOES

 

Ook dit jaar heeft Robbedoes weer 3 dolle dagen waarin alle opruimingsartikelen en ‘nieuwe’ artikelen voor spotprijzen de winkel uit mogen.

Prijzen van 50 cent tot max. 5 euro!

Winterjassen, nu voor 4 of 5 euro!

Damesbroeken- en rokken nu 2,50

Damesbovenkleding nu 1 of 2 euro!

Kinderkleding voor 50 cent, 1 of 2 euro!!

Schoenen/laarzen nu voor 2,50 of 5 euro per paar!

Op rekken buiten en binnen hangt het gesorteerd voor u klaar!

En u leest het goed: ook a.s. donderdag geopend!

U kunt 3 dagen profiteren van deze gigantische kortingen!

Ook is er weer leuke voorjaarskleding bij gekomen en carnavalspakken zijn weer aangevuld…….dus de moeite waard om even vrijblijvend te komen neuzen aan de Schoolstraat 4 in Heino!

En heeft u prachtige voorjaars- en zomeritems om in te brengen? Dat mag zeker, graag heel selectief volgens het regelement.

Tot ziens, groeten Gerrianne 2-1-2019 Robbedoes-nieuwsflits

Bij deze wens ik iedereen een heel fijn en gezond 2019 toe...... op deze eerste verkoopdag van het nieuwe jaar even een mailtje omdat vanaf vandaag 50% extra korting geldt op alle afgeprijsde artikelen!
Dus dan bent u bij deze op de hoogte!
Inbreng van voorjaarskleding mag al weer, lees hiervoor nog even het regelement, want we worden wel steeds selectiever.......
graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino....
groeten Gerrianne