INBRENG KLEDING BIJ ROBBEDOES BETEKENT ACCOORD MET DEZE VOORWAARDEN:
 

 1. Dames- en kinderkleding (vanaf mt. 56) kan zonder afspraak tijdens openingstijden worden ingebracht in dozen/tassen die niet retour hoeven.(Vanaf februari voorjaar/zomerkleding, vanaf juli najaar/winterkleding).
   
 2. Bij inbreng doe je ‘afstand’ van de kleding, Robbedoes bepaalt wat er wordt opgehangen en bepaalt de prijs. Wat niet wordt opgehangen gaat naar het goede doel (stichting Filipijnen).
 1. De ingebrachte dames-en kinderkleding moet actueel zijn en er als nieuw uitzien!  d.w.z. gewassen, gestreken, niet pillig, niet verwassen, geen vlekken en het mag niet stuk zijn.           Van de inbrenger verwachten we dus dat de kleding thuis al nauwkeurig en selectief (niet teveel!) wordt uitgezocht!
 2. Ondergoed nemen we niet in (ook geen rompertjes). Sokken + maillots alleen als ze nog nieuw zijn. Schoenen/laarzen mogen ook als ze actueel en heel zijn (deze moeten echter wel schoongemaakt/gepoetst zijn).
 3. Sportkleding, sport/voetbalschoenen, schaatsen, carnavalskleding, tassen, sjaals en sieraden mogen ook worden ingebracht.
 1. Uw kleding hangt bij ons op eigen risico. Robbedoes is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies en/of schade aan uw kleding.
 1. Als de kleding 1 á 2 maand in de winkel heeft gehangen kan het worden afgeprijsd. Na +/- 3 á 4 maanden gaat alle kleding die niet verkocht is naar een kledinginzamelaar.
 1. De helft van de opbrengst is voor u, d.w.z. 40% voor de inbrenger, 39% voor de winkel en 21% voor de belasting.
 1. In de winkel kunt u vragen of er wat verkocht is en wordt het tegoed contant uitbetaald. Als u na 1 jaar uw geld niet hebt opgehaald, vervalt het aan Robbedoes.
 
Meer info zie website: www.robbedoes2ehandskleding.nl