koopzondag 15 december
geopend van 13.00 – 17.00

alleen op deze dag

30% KORTING

OP ALLES IN DE WINKEL!
korting geldt dus ook op afgeprijsde artikelen en ski-kleding!

koffie + wat lekkers staat voor u klaar aan de Schoolstraat 4 in Heino!

BLACK FRIDAY bij ROBBEDOES

Ja, het is weer zover:
Black Friday is aanstaande!

Vorig jaar groot succes, dit jaar gaan we nog grootser uitpakken:

Kleding, schoenen en tassen buiten voor 1 euro en
kinderkleding 50 cent!
In het magazijn staan de rekken en
dozen al (bijna) klaar...er wordt nog hard gewerkt!
Binnen geldt op alles 50% korting, bij aankoop van min. 3
artikelen.
Korting geldt ook op (met rood) afgeprijsde artikelen.

Black Friday 29 november, zijn we de hele dag aanwezig, dus alle tijd
om te komen profiteren! Vanaf 9.00 uur bent u welkom.......

Om alvast in de stemming te komen geven we
maandag en woensdag 30% korting op alle jassen en blazers!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

gr. Gerrianne


OKTOBER 2019 

HERFSTACTIE BIJ ROBBEDOES       

Omdat een vakantieweek ideaal is om de garderobe aan te vullen,                                                      
hebben wij deze herfstvakantie een leuke actie:

TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE KRIJGT U                           
                                              15 % KORTING                                                                      
OP AL UW AANKOPEN BIJ ROBBEDOES

                       Het rek met ski-kleding zal ook weer buiten onder de luifel staan                                                                          
en daar is dus ook 15% korting op!

 Ook op afgeprijsde artikelen geldt de korting, dus dat wordt leuk inslaan!

Let op: alleen geldig op 21, 23 en 25 oktober!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

 

 
 
September is weer begonnen en het 'gewone' leven begint weer vorm te krijgen. De pompdagen ligt weer achter ons en zo langzamerhand komt de winkel weer in herftssferen...... Elke dag ruim ik weer wat op en vul ik weer najaar bij, dus over een tijdje is de zomer echt verleden tijd! De pompdagen waren drukke, maar gezellige dagen. Heel veel positieve reacties kregen we op de modeshow....voor wie er niet bij was: hieronder de setjes die we geshowt hebben.
Zaterdag is het weer de 1e vd maand, dus is Robbedoes geopend van 10.00-15.00 uur.          Altijd leuk voor degene die door de week niet kunnen. Leuke koopjes scoren gaat ook steeds door; ik heb zojuist het buitenrek weer gevuld met jurken, broeken en jassen die voor een 'prikkie' weg mogen omdat het binnen al weer te vol wordt!!
Ja, de inbreng komt nu lekker op gang....dus werk aan de winkel!  Maar voor u zeker leuk om dan regelmatig te komen kijken want elke dag hangt er weer wat nieuws in de winkel.
Inbreng mag dus zeker, maar graag heel selectief en netjes.......het moet echt eigentijds zijn en er ongedragen uitzien, dan komt het in de winkel. Lees voor de zekerheid het regelement nog even door voordat u kleding komt inbrengen.

Heeft u vragen/opmerkingen dan hoor ik ze graag, dit mag ook per mail naar robbedoes2ehandskleding@live.nl

graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,

groeten Gerrianne
Nieuwsbrief augustus 2019

Hallo allemaal,

                          De vakantiesluiting is ten einde…a.s. maandag (12-8) gaan we weer open! En hoe!                                                        Najaarskleding hangt weer in de winkel en omdat we zoveel hebben is veel kleding in de winkel sterk afgeprijsd!                Buiten staan koopjesrekken met dameskleding  voor 2,50 per stuk. Veel kinderkleding nu voor 1 of 2 euro per stuk!                Dat is nog eens leuk beginnen……..

De Heinose Pompdagen komen er weer aan en dat betekent dat we extra open zijn!

Op donderdag 22 augustus zijn we tijdens de Donderse markt extra open van 11.00-17.00 uur. Van 14.00- 15.00 doen we   mee met de modeshow, die dit jaar bij de Baron/Buuffie’s plaatsvind. Samen met collega’s Hip&Zo, TerStal en MaatjeMeer showen we onze najaarscollectie, die uiteraard daarna te koop is in de winkel!

Op zaterdag 24 augustus, tijdens Daggie Old Heino, zijn we geopend van 9.00 tot ongeveer 15.30 uur. Dan zullen er buiten weer superkoopjes te vinden zijn………

Inbreng van najaars- en winterkleding mag weer, maar graag nog even het regelement doorlezen voordat u inbrengt. Als u selectief en netjes inbrengt, scheelt dat mij heel veel uitzoekwerk, waardoor kleding eerder in de winkel kan komen.     Bedankt alvast!

Mededeling: op vrijdag 30 augustus is Robbedoes s’middags gesloten ivm een korte vakantie…..ja, weer bijkomen van de pompdagen!!

Hoop ik u allen weer te mogen begroeten aan de Schoolstraat 4 in Heino!

Gr. Gerrianne

Nieuwsbrief augustus 2019

 

 

 

 


juli 2019

De gigasupersale gaat beginnen!!!

 

‘traditiegetrouw’ gaan we weer ‘stunten’ voor de zomersluiting.

Dit jaar beginnen we eerder, omdat de zaterdagopening er dan ook invalt. Vanaf vrijdag 5-7 geldt op alles in de winkel maar liefst

50 % korting!

Dit geldt echt op alles!!! Dus ook op de al afgeprijsde artikelen. Leuker kunnen we het niet maken!

T/m vrijdag 19 juli kunt u profiteren van deze geweldige actie!   Daarna gaan we 3 weken op vakantie, op maandag 12 augustus gaan we weer open.

Najaarskleding mag worden ingebracht, dit hangt na de vakantie weer in de winkel.

Ik wens u een hele fijne zomerperiode toe!

Gr. Gerrianne

 
wijziging opening ivm Pinksteren


a.s. maandag, 2e Pinksterdag, is Robbedoes gesloten.
Om dit te compenseren gaan we de volgende dag,


dinsdag 11 juni open van 10.00-15.00 uur.

Zeker ook fijn voor de klanten die deze dag erg missen als verkoopdag, dus graag tot ziens a.s. dinsdag vanaf 10 uur!
En heb je nog prachtige zomerkleding om in te brengen? neem het gerust mee.........
....naar de Schoolstraat 4 in Heino!
gr. Gerrianne

om alvast te noteren:
Robbedoes is in de zomer gesloten van 22 juli t/m 9 augustus. Najaars/winterkleding mag vanaf juli weer worden ingebracht.

 

 

 nieuwsbrief juni
 

ZOMER BIJ ROBBEDOES

Junimaand......zomermaand........
Als we de weerberichten mogen geloven gaat dit helemaal kloppen! Wat fijn dat Robbedoes al voorbereid is, want de winkel hangt vol met prachtige, betaalbare zomerkleding!
Komt het helemaal goed uit dat we dit hemelvaartsweekend open zijn (1e zaterdag van de maand!)  Dus een ieder die vrij is, kan vrijdag en zaterdag gezellig komen snuffelen in de winkel!

Zomerkleding inbrengen mag ook nog steeds, want voor mooie items maken we graag plaats! Maar alleen heel selectief; kleding moet er echt ongedragen uitzien! Kijk voordat je inbrengt nog even op het regelement, dit voorkomt onnodig werk! Bedankt!

Let op! het kan zijn dat u zich in het verleden hebt afgemeld voor het ontvangen van deze nieuwsbrief, maar deze nu wel hebt ontvangen. Dit komt omdat ik ben overgestapt naar een andere werkvorm. Mijn excuses voor dit ongemak, maar u kunt zich gewoon weer afmelden onderaan deze nieuwsbrief als u dit wenst.

Eind juli gaat Robbedoes 3 weken met vakantie, maar de exacte sluitingsdagen vermeld ik in de volgende nieuwsbrief..........

Fijn weekend allemaal en graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,
groeten Gerrianne

 

 

  

Robbedoes in de meivakantie geopend
met leuke koopjes!


De winkel is weer geordend en aangevuld....en omdat er nog meer kleding bij gaat komen, nu al flink aan het afprijzen! Veel artikelen nu voor de helft van de (opruiming)prijs of zelfs nog minder!
Onder de luifel 3 rekken (zie foto's) met dames, meiden en jongens/mannenkleding nu vanaf 1 euro tot een max. van 5 euro!

De opruiming blijft de hele meivakantie geldig, dus t/m zaterdag 4 mei, want dan zijn we ook geopend!

Inbreng mag nog steeds, voor prachtige items maken we altijd plaats! Maar wel heel selectief en alleen kleding die er ongedragen uitziet!

De winkel hangt vol met leuke zomerse jurken, tops, blouses, broeken en schoenen, kom gerust vrijblijvend  even kijken en evt. passen.... altijd leuk!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino
(op maandag, woensdag, vrijdag of 1e zaterdag v.d. maand)

groeten Gerrianne


 

Nieuwsbrief april 2019

Tijd voor een nieuwsbrief om even te helpen herinneren dat we a.s. zaterdag 6 april weer open zijn van 10.00-15.00 uur!

En om er een feestje van te maken, gooien we er een leuke actie in:

20% korting op alle damesjurken!

Deze korting geldt vrijdag (5-4)  en zaterdag (6-4) op alle damesjurken vanaf maat XS, zelfs op de al afgeprijsde jurken!

De winkel hangt al weer lekker vol met prachtige voorjaars- en zomerkleding, maar inbreng mag nog steeds hoor……Zolang het er maar als nieuw/ongedragen uitziet en actueel is.

Maar wat dat betreft: alles kan dit voorjaar…bloem, streep, wijd, strak, lange jurk, korte rok, felle kleur, pasteltint…….

Er zijn al weer vele prachtige items gekocht door tevreden klanten.

Ik zeg altijd: ‘gewoon ff passen en als je je er fijn in voelt moet je het lekker gaan dragen!’  Maar stel jezelf wel altijd de vraag:  “ga ik dit echt aan trekken?”…en is het antwoord daarop twijfelachtig, denk er dan nog even goed over na, want voor kastvulling moet je het niet gaan kopen.

Maar het is zeker leuk als je voor een klein bedrag een keer wat anders kunt dragen, een mooie manier om je collectie af te wisselen. En dat veel vrouwen dat doen, merk ik aan de geweldige prachtige inbreng. Veel kleding die hier hangt zie je ook nog in de reguliere winkels, maar dan voor een heel andere prijs natuurlijk! Dus altijd de moeite waard om even binnen te komen neuzen en  vrijblijvend kleding te passen!

Op 2e paasdag (22-4) zijn we gesloten, maar verder zijn we in de meivakantie gewoon geopend. Op zaterdag 4 mei ook geopend van 10.00 – 15.00 want dan is het ook al weer de 1e  zaterdag van de maand.  De tijd vliegt……………….

O ja, er staat een  collectebus van de ‘Strijd van Salland’ op de toonbank, uw vrije gift is van harte welkom voor het onderzoek naar hersentumoren.                     Ook zijn er weer leuke gehaakte artikelen van Marion van Essen te koop! Koopt u deze dagen een gehaakt artikel, dan doneert Robbedoes 20% van het aankoopbedrag in de bus! Zo dragen wij ook een steentje bij aan dit goede doel!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino,

Groeten Gerrianne
22-2-2019
 

Vrijdag (22-2) is het precies 6 jaar geleden dat we een 'feestelijke opening' hadden aan de Schoolstraat............


Onder het motto:
'vier als er wat te vieren valt' 

 

krijgt u vrijdag, bij aankoop
vanaf 36 euro (=6x6),
een carnavalsoutfit naar keuze van Robbedoes kado!!
(max. bedrag 10 euro)

 

Dat is nog eens feestelijk inkopen doen!

Graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino!

gr. Gerrianne


Na jaren aan de Canadastraat openen we op 22-2-2013 de deur aan de Schoolstraat

Een bijzonder moment.....aan Ton Kloppenberg de eer om de opening te verrichten. DRIE DOLLE DAGEN!!

 

WOENSDAG 13 februari

DONDERDAG 14 februari

VRIJDAG 15 februari

 

SUPERSALE BIJ ROBBEDOES

 

Ook dit jaar heeft Robbedoes weer 3 dolle dagen waarin alle opruimingsartikelen en ‘nieuwe’ artikelen voor spotprijzen de winkel uit mogen.

Prijzen van 50 cent tot max. 5 euro!

Winterjassen, nu voor 4 of 5 euro!

Damesbroeken- en rokken nu 2,50

Damesbovenkleding nu 1 of 2 euro!

Kinderkleding voor 50 cent, 1 of 2 euro!!

Schoenen/laarzen nu voor 2,50 of 5 euro per paar!

Op rekken buiten en binnen hangt het gesorteerd voor u klaar!

En u leest het goed: ook a.s. donderdag geopend!

U kunt 3 dagen profiteren van deze gigantische kortingen!

Ook is er weer leuke voorjaarskleding bij gekomen en carnavalspakken zijn weer aangevuld…….dus de moeite waard om even vrijblijvend te komen neuzen aan de Schoolstraat 4 in Heino!

En heeft u prachtige voorjaars- en zomeritems om in te brengen? Dat mag zeker, graag heel selectief volgens het regelement.

Tot ziens, groeten Gerrianne 2-1-2019 Robbedoes-nieuwsflits

Bij deze wens ik iedereen een heel fijn en gezond 2019 toe...... op deze eerste verkoopdag van het nieuwe jaar even een mailtje omdat vanaf vandaag 50% extra korting geldt op alle afgeprijsde artikelen!
Dus dan bent u bij deze op de hoogte!
Inbreng van voorjaarskleding mag al weer, lees hiervoor nog even het regelement, want we worden wel steeds selectiever.......
graag tot ziens aan de Schoolstraat 4 in Heino....
groeten Gerrianne